Internet prodajno mesto www.etehnokomerc.rs je vlasništvo Tehnokomerc DOO.

www.etehnokomerc.rs Vam daje mogućnost pristupa svim informacijama objavljenim na sajtu.

Na sajtu, možete slobodno i detaljno pregledati ponudu, kao registrovan posetilac i ostavljati komentare, bez obaveze da nešto kupite.

Upotreba sadržaja koja nije u skladu sa uslovima korišćenja zabranjena je.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.etehnokomerc.rs smatra se prodajom na daljinu.

Robu koju poručite na našem sajtu možete platiti, uplatnicom ili putem sevisa e-bankinga. Više o tome možete pročitati ovde.

Kupljenu robu isporučujemo u roku koji je naveden pored proizvoda, putem službi za prevoz robe ili prevoznim sredstvima naših dobavljača, na način kako je to definisano ovde.

Raspoloživost prikazane robe na lageru dobavljača se proverava pre potvrde o porudžbini kupca i o tome se kupac blagovremeno obaveštava. Određeni artikli se mogu isporučiti samo u specifičnom pakovanju i nije moguće poručiti manju količinu od one koja je definisana na specifikaciji.

Cena robe je izražena je u dinarima sa iskazanim PDV-om uz svaki proizvod.

Cenovni popusti i prodajni podsticaji (akcijska prodaja) obavljaju se u skladu sa uslovima objavljenim na www.etehnokomerc.rs

Kupac ima pravo na odustanak od kupovine u roku do 14 dana. Proceduru za odustanak od kupovine možete pročitati ovde.

Kupac ima pravo na reklamaciju koja se sprovodi na osnovu odredbi Zakona o zaštiti potrošača (“Sl.Glasnik RS” br. 62/2014) kao i odredbi Zakona o trgovini (“Sl.Glasnik RS” br. 53/10, 10/2013).

Više o postupku reklamacija pogledajte ovde.

Korišćenje sajta etehnokomerc.rs

Prilikom korišćenja sajta obavezni ste da poštujete važeće zakone i propise. Sadržaj sajta se ne sme modifikovati, distribuirati, reprodukovati, prodavati, kopirati ili na bilo koji drugi način upotrebljavati i činiti dostupnim trećim licima.

Zabranjeno je na sajtu objavljivati materijal kojim se vrši kleveta, povreda prava, koji je uvredljiv, lažan, preteći, vulgaran, pornografski, ili na bilo koji način podstiče na krivično ili protivzakonito delo. Tehnokomerc DOO zadržava pravo da ovakav materijal uklone sa sajta bez prethodnog upozorenja korisnika.

Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih podataka u vezi sa sajtom ili osobama vezanim za isti.

Zabranjeno je svako korišćenje sajta radi preprodaje robe.

Zabranjeno je postavljanje virusa i svih komjuterskih kodova, datoteka i programa koji na bio koji način mogu oštetiti ili preuzeti kontrolu nad sajtom ili pratećom opremom.

Stranice našeg sajta možete koristiti informativno i za kupovinu sve robe koja je na sajtu objavljena.

Sajt etehnokomerc.rs je prodajno mesto čije je radno vreme svakodnevno od 08-16h. Vanredno, prodajno mesto može biti nedostupno zbog tehničkog održavanja ili nepredviđenih okolnosti izvan kontrole Tehnokomerc DOO.