Isporuka robe u Srbiji vrši se isključivo putem sopstvenog transporta Tehnokomerc DOO, za sve kupovine ostvarene u iznosu preko 60.000 dinara.

Za kupovine u iznosu manjem od 60.000 dinara neophodno je lično preuzimanje sa stovarišta Tehnokomerc DOO.

Za kupce koji plaćaju uplatnicom ili virmanom (pravna lica), vreme potrebno do pripreme i slanja pošiljke je od momenta kada primimo obaveštenje o izvršenoj uplati. Vreme slanja poručene robe zavisi od raspoloživosti na lageru dobavljača.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke. Kod loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče.

Isporuka robe vrši se u toku nedelje, tj. od ponedeljka do subote u periodu od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Sve artikle pakujemo u originalnu, zaštićenu ambalažu, kako bi Vam proizvodi došli u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali. Trošak pakovanja ne naplaćujemo, bez obzira koji ste način plaćanja odabrali.

O terminu isporuke, kupac se dogovara sa službom elektronske prodavnice etehnokomerc. Prilikom komunikacije sa prevoznikom, neophodno je dati ispravne informacije o pristupnim tačkama i mestu istovara (širina ulice, nagib terena, moguće visinske prepreke, stanje podloge i sl.) jer je u pitanju roba velike težine ili velikog gabarita.

Cena transporta i dostave naručene robe je iskazana na predračunu za plaćanje koji dobijate nakon potvrde porudžbenice.

NE VRŠIMO ISTOVAR ROBE

STATUS ISPORUKE

Status pošiljke možete proveriti pozivom na info telefon +381 37 442 440 – lokal 106 i  +381 63 603 100 u periodu od 08-16h svakog radnog dana.